Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta görmek

Rüyada savaşta görmek

Rüyada savaşta görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, dileklerin kabul olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada uhud savaşında savaşmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada savaşta yenmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işarettir.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde savaş görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada savaşı görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş aleti görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada savaş çıktığı görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments