Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşa hazırlandığını görmek

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada savaşa hazırlandığını gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalettir.

Rüyada savaşa hazırlanmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak yolculuğuna hazırlanmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişana hazırlanmak durulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak işlerinin rast gideceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada hazır yemek görmek özgüveninin artacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, herkesin yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada hazır sofra görmek işlerin günden güne bozulacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments