Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş çıktığı görmek

Rüyada savaş çıktığı görmek

Rüyada savaş çıktığı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş çıktığı gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada savaşın çıktığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada savaş çıktığını duymak ekmeğinin bereketleneceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada savaş çıktığı görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada iç savaş çıktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta saklanmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşa girdiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments