Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada havada savaş uçağı görmek borçlarını ödeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde savaş görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dini savaş görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada savaş çıktığını duymak evi yoksa ev alacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada savaşta korkmak durulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada savaşta insan öldürmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments