Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşı izlemek

Rüyada savaşı izlemek

Rüyada savaşı izlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşı izlemek gördüyseniz:

  • Mevcut bir soruna bir çözümünüz varsa arka planda kalmamalı veya uygulamaktan korkmamalısınız.

Rüyada savaş izlemek maddi olarak çok kayıp vereceğine, hasret gidereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşı izlemek kazalara ve belalara yakın duracağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada güneş batışını izlemek köşeye sıkıştıracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gün batımı izlemek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dışarıyı izlemek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Rüyada karın yağışını izlemek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan düğün izlemek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Rüyada güneşin doğuşunu izlemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments