Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişki izlemek

Rüyada ilişki izlemek

Rüyada ilişki izlemek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, borçlarının kalmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada ilişki izlemek gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada ilişkiye girenleri izlemek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilişki izlemek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel izlemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet eder.

Rüyada kar yağdığını izlemek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerin ters gideceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağmur izlemek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklam izlemek rahat bir hayat sağlayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş izlemek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments