Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş hazırlığı görmek

Rüyada savaş hazırlığı görmek

Rüyada savaş hazırlığı görmek moral bozukluğu yaşanacağına, azalacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada savaş hazırlığı gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada savaş hazırlığı görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret eder.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hac hazırlığı yaptığını görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan hazırlığı görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafire hazırlık yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments