Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş etmek

Rüyada savaş etmek

Rüyada savaş etmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada savaş etmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada savaşta kan görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, büyük bir projeye girileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek kendisini eve kapatacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada kendini savaş alanında görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada savaşı izlemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş yapıldığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada savaş yönetmek arzuların gerçekleşeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş silah görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşta düşman öldürmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments