Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şavaş gemisi görmek

Rüyada şavaş gemisi görmek

Rüyada şavaş gemisi görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, itibarın sarsılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şavaş gemisi gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada evde gemi görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınada gemide olmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane gemi görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak gemi görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada gemide evlenmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Rüyada gemiden gemiye geçmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments