Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane gemi görmek

Rüyada iki tane gemi görmek

Rüyada iki tane gemi görmek her şeyin yenileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iki tane gemi gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada iki tane gemi görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine inanılır.

Rüyada iki tane elma görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Rüyada birinden iki tane görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane tuvalet görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane yastık görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işarettir.

Rüyada her şeyden iki tane görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments