Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin geldiğini görmek

Rüyada askerin geldiğini görmek

Rüyada askerin geldiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada askerin geldiğini gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada askerin evine geldiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin geldiğini görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada askerin izne geldiğini görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada askeri silahla görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askeri helikoptere binmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine alamet eder.

Rüyada askeri binaya girmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin yanına gitmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, insanları kandıracağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments