Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş alanı görmek

Rüyada savaş alanı görmek

Rüyada savaş alanı görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zorlukların aşılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada savaş alanı gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada savaş alanı görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işarettir.

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kendini savaş alanında görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil piknik alanı görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Rüyada geniş alan görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada abdest alan kişi görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendini kapalı alanda görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada yemyeşil alan görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, anne duasının açılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments