Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kapalı alanda görmek

Rüyada kendini kapalı alanda görmek

Rüyada kendini kapalı alanda görmek kazancının bereketleneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendini kapalı alanda gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada kapalı alan görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada kapalı alanda kalmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapalı alanda yüzmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kapalı alanda görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada savaş alanı görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada geniş alan görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil alan görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments