Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş alan görmek

Rüyada geniş alan görmek

Rüyada geniş alan görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Rüyada geniş alan gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada geniş alan görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada geniş yeşil alan görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Rüyada geniş bir alan görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik alanda yürümek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil alanda olmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş alanı görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Rüyada abdest alan kişi görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılar son bulacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments