Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş alanında olduğunu görmek

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulur.

Rüyada savaş alanında olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada kendini savaş alanında görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada savaş alanı görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş alan ev görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bi alan görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments