Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satranç taşı görmek

Rüyada satranç taşı görmek

Rüyada satranç taşı görmek sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada satranç taşı gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada satranç taşı görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada satranç görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada satranç tahtası görmek yaklaşan güzel günlere, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada satranç oynamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okey taşlarını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş ezmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz içinde taş görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Rüyada taş getirmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ersin

Rüyamda yerde benim ve kuzenimin santranç taşları var. Ben orda burda olan santranç taşlarımı topluyorum. Kuzenim de herhalde kendi taşlarını ayırıyor.
Ben kuzenime taşlarımdan bazılarını almış olabileceğini evde bunu fark edersen bana ver diyorum. Benim taşlarım sarımsı kuzeniminki siyah santranç taşı idi. Yorumunuzu merakla bekliyorum.