Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş getirmek

Rüyada taş getirmek

Rüyada taş getirmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, mutluluğunun artacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş getirmek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada taş getirmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada besmele getirmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada biriyle salavat getirmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin getirmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine şehadet getirmek büyük bir borcun altına gireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve arkadaş getirmek saadetinin yükseleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekbir getirmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments