Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satranç görmek

Rüyada satranç görmek

Rüyada satranç görmek başının derde gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada satranç gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada satranç tahtası görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada satranç taşı görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada satranç oynamak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada satranç görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments