Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satır görmek

Rüyada satır görmek

Rüyada satır görmek kazanç ve kar getireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada satır gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada satırla kavga etmek endişelerin son bulacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bakır satır görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada satırla kovalanmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada satırla kesilmek kurtuluşa ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak satır görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, her daim Allah yolunda olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada satırla adam kesmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada satırla parmak kesmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satırla adam öldürmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments