Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaşı birini görmek

Rüyada şaşı birini görmek

Rüyada şaşı birini görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, üzüntülerin daha da artacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına inanılır.

Rüyada şaşı birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada namazda şaşırmak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şaşı olduğunu görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada kıbleyi şaşırmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şaşı birini görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kötü günler görüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazda şaşırdığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birini görüp şaşırmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şaşırıp kalmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments