Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda şaşırdığını görmek

Rüyada namazda şaşırdığını görmek

Rüyada namazda şaşırdığını görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, fikirlerinin can bulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına işarettir.

Rüyada namazda şaşırdığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Rüyada namazda şaşırdığını görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazı şaşırmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada şaşırarak namaz kılmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada namazda şaşırmak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, nefsine yenileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada birini görüp şaşırmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments