Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarj cihazı görmek

Rüyada şarj cihazı görmek

Rüyada şarj cihazı görmek sayılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalettir.

Rüyada şarj cihazı gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Rüyada şarj cihazı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek borçların ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada pos cihazı görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine inanılır.

Rüyada kayıt cihazı görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada işitme cihazı görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada elektronik cihaz görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada dinleme cihazı görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada cihaz görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments