Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dinleme cihazı görmek

Rüyada dinleme cihazı görmek

Rüyada dinleme cihazı görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dinleme cihazı gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada dinleme cihazı görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dinleme cihazı bulmak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada solunum cihazı görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarj cihazı görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada pos cihazı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Rüyada kayıt cihazı görmek şeref ve rütbeye, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada elektronik cihaz görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments