Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cihaz görmek

Rüyada cihaz görmek

Rüyada cihaz görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalettir.

Rüyada cihaz gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada kayıt cihazı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hastalıklarından kurtulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada cihaz görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Rüyada dinleme cihazı bulmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pos cihazı görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada solunum cihazı görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada dinleme cihazı görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işitme cihazı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarından arınacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments