Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses kayıt cihazı görmek

Rüyada ses kayıt cihazı görmek

Rüyada ses kayıt cihazı görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok dikkat çekeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinin ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada ses kayıt cihazı gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, itibar göreceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalettir.

Rüyada kayıt cihazı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada dinleme cihazı bulmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada işitme cihazı görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada elektronik cihaz görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cihaz görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada solunum cihazı görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dinleme cihazı görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments