Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işitme cihazı görmek

Rüyada işitme cihazı görmek

Rüyada işitme cihazı görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada işitme cihazı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Rüyada işitme cihazı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet eder.

Rüyada pos cihazı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada solunum cihazı görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada şarj cihazı görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cihaz görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada kayıt cihazı görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kötü yola sapmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada dinleme cihazı görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments