Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yengeç görmek

Rüyada sarı yengeç görmek

Rüyada sarı yengeç görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada sarı yengeç gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Rüyada sarı yengeç görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet eder.

Rüyada yengeçten korkmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada yengeç yakalamak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve yengeç görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç sokması görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yengeç görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Rüyada yengeç tutmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments