Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife yastık görmek

Rüyada kadife yastık görmek

Rüyada kadife yastık görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadife yastık gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kadife yastık görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kadife kutu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kadife kutu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kadife elbise giymek söz ve yetki sahibi olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada bordo kadife görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments