Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma dağıtmak

Rüyada kırmızı elma dağıtmak

Rüyada kırmızı elma dağıtmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kazancın her daim artacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma dağıtmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada elma dağıtmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı et dağıtmak hayatının yoluna gireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gül dağıtmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Rüyada ısırılmış kırmızı elma görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments