Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma koparmak

Rüyada kırmızı elma koparmak

Rüyada kırmızı elma koparmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, üstünlük elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, tövbe etmeye, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma koparmak gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada ağaçta kırmızı elmalar görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek mesleğindeki başarısının artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı elma toplamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı elma almak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kırmızı elma görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments