Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih tutmak

Rüyada tesbih tutmak

Rüyada tesbih tutmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih tutmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada tesbih tutmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada birinin tesbih çektiğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbih çekmek sorununu kolayca çözeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dağılan tesbihi toplamak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada kirmizi tesbih görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yerden tesbih toplamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işarettir.

Rüyada birinin elinden tesbih almak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments