Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada sarı renk ayakkabı görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerin devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pembe renk ayakkabı görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli ayakkabı denemek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada gri renk ayakkabı görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı görmek belki ölümler görüleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments