Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden lokum almak

Rüyada ölüden lokum almak

Rüyada ölüden lokum almak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, müjdeli haberle geleceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden lokum almak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada ölüye lokum vermek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüden lokum almak rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada cevizli lokum görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayal kırıklığına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Rüyada türk lokumu yemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum istemek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada tepside lokum görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada lokum pişirmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments