Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kutu lokum görmek

Rüyada bir kutu lokum görmek

Rüyada bir kutu lokum görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, müjdeli haberler alacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Rüyada bir kutu lokum gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada lokum kutusu görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kutuda lokum görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kutu kutu lokum görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, en küçük sorunda parlayacağına inanılır.

Rüyada bir kutu lokum görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birine lokum görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada lokum almak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada okunmuş lokum yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının birken beş olacağına delalettir.

Rüyada şeker ve lokum görmek ağız tadı ile yaşanacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments