Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe lokum yemek

Rüyada pembe lokum yemek

Rüyada pembe lokum yemek hasretin ve özlemin biteceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada pembe lokum yemek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada pembe lokum yemek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şeker ve lokum yemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı lokum yemek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kazancının sürekli artacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına inanılır.

Rüyada yeşil lokum yemek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına tabir olunur.

Rüyada türk lokumu yemek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı lokum yemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi yemek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada küçük lokum yemek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments