Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı lira görmek

Rüyada sarı lira görmek

Rüyada sarı lira görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, barış için adım atacağına, dileklerinin yerine geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, çaresiz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sarı lira gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada sarı lira görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı lira toplamak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada altın sarı lira görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, başarılı adımlar atacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet etmektedir.

Rüyada bir lira görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulur.

Rüyada gümüş lira görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yüz lira almak hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada lira altın almak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın liralar görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments