Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir lira görmek

Rüyada bir lira görmek

Rüyada bir lira görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, evlatlarından memnun olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada bir lira gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Rüyada küçük lira görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, verimin ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada lira altın görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş lira görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt beş lira görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada altın lira bozdurmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada altın lira görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Rüyada yüz lira almak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, işlerinin karışacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın lira vermek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments