Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş lira görmek

Rüyada gümüş lira görmek

Rüyada gümüş lira görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş lira gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada gümüş lira görmek bahtının güzelleşeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ata lira görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Rüyada altın lira takmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada bir lira görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yirmi lira görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yüz lira almak merdiven atlayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın lira çalmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden altın lira almak insanlığıyla herkese örnek olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, eline para geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments