Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kelebek görmek

Rüyada sarı kelebek görmek

Rüyada sarı kelebek görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bunalacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, rahata ereceğine, ticaretinin hızlanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Rüyada sarı kelebek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Rüyada sarı kelebek görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada kelebekten korkmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek tokası görmek yeni bir eve sahip olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada saçında kelebek görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada mor kelebek görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Rüyada kelebek resmi çizmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kolyesi görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok hayırlı haberler alacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments