Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek tokası görmek

Rüyada kelebek tokası görmek

Rüyada kelebek tokası görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kelebek tokası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada kelebek tokası görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kelebek toka görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kelebekli toka görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada saça toka takmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tokasını takmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok toka görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah lastik toka görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada saç tokası hediye almak isteklerine kavuşacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments