Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk kedi görmek

Rüyada sarı renk kedi görmek

Rüyada sarı renk kedi görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk kedi gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Rüyada sarı renk kedi görmek kudretinin yerine geleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkte kedi görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli kedi görmek inancından sapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, evlerindeki huzurun artacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kedi yavrusu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok dikkat çekeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gri renkte kedi görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek sonra kendi işini kuracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments