Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kaban görmek

Rüyada sarı kaban görmek

Rüyada sarı kaban görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çalışmalarının artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kaban gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada sarı kaban görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaban diktirmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaban hediye almak kişinin malını kaybedebileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir kaban giymek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaban giymek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaban giymek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada kaban kaybetmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban almak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments