Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, aksiliklerin son bulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkek gelinlik giymek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin gelinlik giymek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe gelinlik giydirmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek el öpmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin yarısını giymek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına yorulur.

Rüyada kirli gelinlik giymek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments