Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı fular görmek

Rüyada sarı fular görmek

Rüyada sarı fular görmek evlerin ayrılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı fular gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Rüyada sarı fular görmek yeni bir hayat kuracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada fular takmak rahata ereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ipek fular görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada mavi fular görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fular takmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fular görmek günü birlik tatillere çıkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada fular görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada fular satın almak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments