Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fular görmek

Rüyada fular görmek

Rüyada fular görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, ayrılanların kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, ömür boyu başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fular gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada fular satın almak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulur.

Rüyada kırmızı fular takmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fular takmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı fular görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada renkli fularlar görmek işlerinin ağırlaşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fular görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fular görmek adımlarını daha sağlam atacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi fular görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, zahmete ve derde düşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments