Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fular görmek

Rüyada beyaz fular görmek

Rüyada beyaz fular görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, bahtın açık olmasına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fular gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada beyaz fular görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli fular görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna fular takmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret eder.

Rüyada ipek fular görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Rüyada fular taktığını görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fular satın almak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe fular görmek güven kaybı yaşanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil fular takmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments