Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fular satın almak

Rüyada fular satın almak

Rüyada fular satın almak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fular satın almak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada fular satın almak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancının azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada fular taktığını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada renkli fularlar görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada boynuna fular takmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fular takmak yalan söyleyeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fular görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, işlerinde verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı fular görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe fular görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments