Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek fular görmek

Rüyada ipek fular görmek

Rüyada ipek fular görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada ipek fular gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Rüyada ipek fular görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada fular taktığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi fular görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, solan yüzünün güleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fular görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada renkli fular görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna fular takmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fular takmak sevdiği kişileri de yanına alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz fular görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments