Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fular takmak

Rüyada fular takmak

Rüyada fular takmak yüzünün de güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fular takmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada fular takmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yüksek bir makama geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı fular takmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fular takmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna fular takmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli fularlar görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi fular görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fular görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı fular görmek büyük sorunlar yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments