Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek etek giymek

Rüyada ipek etek giymek

Rüyada ipek etek giymek kısmetin ve başarının engelleneceğine, yüksek mertebeye geleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada ipek etek giymek gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada ipek etek giymek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına alamet eder.

Rüyada ipek etek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet eder.

Rüyada ipek giysi giymek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil ipek giymek hayırlı zamanlar geçireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ipek elbise giymek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ipek giymek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalettir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada ipek bluz giymek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments